Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,56 Ft
Euró
392,17 Ft
Font
457,93 Ft
Bitcoin
61,155 $

Újabb pletykák kaptak szárnyra a Real Madridba készülő Mbappéról

A francia állítólag tárgyal a Real Madriddal, ám úgy tudni, nem elégedett a felkínált fizetéssel.

Fotó: MTI/EPA/Ronald Wittek
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Independent értesülései szerint egészen biztos, hogy Kylian Mbappé véglegesen elhatározta, elhagyja a PSG-t, és már tárgyalásokba is kezdett álomklubjával, a Real Madriddal. Csakhogy állítólag van egy kis bökkenő: a lap úgy tudja, hogy a klub és Mbappé valóban tárgyalnak, ám a feleknek nem sikerült közelebb kerülniük a megállapodáshoz, melynek oka a játékos jövőbeli fizetése.

Sajtóértesülések szerint a PSG már nyitott arra, hogy megváljon egyik sztárjátékosától, ám a Real Madrid által az asztalra tett ajánlat csak minimális emelést tartalmaz Mbappé jelenlegi juttatási csomagjához képest. Úgy tudni, noha Mbappé végre véglegesen elhatározta, mit szeretne a jövőben, a Real Madrid ajánlata nem nyerte el sem az ő, sem pedig környezet tetszését. Soron kívül MWC 2024: a Pixel 8 letaszította a trónról az iPhone-t

Eközben a Liverpool és az Arsenal is szemet vetett a játékosra, ám az is biztos, hogy egyik klub sem fogja felrúgni jelenlegi bérstruktúráját Mbappé kedvéért. Mindez pedig azt jelenti, hogy Mbappé lehetőségei a népszerűsége és profizmusa ellenére is igen szűkösek, a kialakult helyzet pedig kicsit hasonlít arra, ami Messivel történt a Barcánál.