Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,10 Ft
Euró
392,61 Ft
Font
458,48 Ft
Bitcoin
61,209 $

Nagy bejelentésre készül pénteken a Real Madrid

A Real Madrid pénteken komoly bejelentést fog tenni, aminek láthatói jelei lesznek, és már nem kell sokat várnunk erre a pillanatra.

Fotó: EPA/J.P.GANDUL
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Real Madrid számára az egyik legfontosabb kérdés eldőlt, miszerint Ancelotti velük marad a következő évekre. Ha az olasz távozott volna ezen a nyáron, és elfogadja a brazil válogatott ajánlatát, jó esély nyílhatott volna arra, hogy az időközben az AS Romától menesztett Mourinho visszatérjen Madridba.

Ancelotti jól érzi magát a spanyol fővárosban, komoly tervei vannak, és idén visszaszerezné a bajnoki címet, valamint a Bajnokok Ligája trófeáját, amire jó esély nyílhat. A másik legfontosabb kérdés Mbappé szerződtetése, aki egyelőre nem hosszabbított a PSG-vel, és már csak pár hónap van hátra a kontraktusából. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Jogilag már bármelyik csapattal megállapodást köthetne, és a hírek szerint a Real Madridhoz tart, de nem kereshet annyit, mint Párizsban. Ha valóban a királyi gárda tagja akar lenni, akkor kénytelen lesz belemenni egy nagyobb csökkentésbe a fizetése terén. A PSG az utolsó pillanatokig küzd a világsztárért, de már ők is érzik, hogy necces a helyzet.

A Real Madrid közben nagy bejelentésre készül, amirő a Live Here We Go számolt be. Pénteken esedékes a bejelentés, de ez nem Mbappéhoz köthető, ugyanis a klub megállapodást kötött a HP-val, akik az egyik főszponzor lesznek Madridban. A HP felirata a Real Madrid mezeinek ujjára fog felkerülni egy több millió eurós megállapodás részeként.