Clouds
21 Budapest
Dollár
345,51 Ft
Euró
370,58 Ft
Font
430,18 Ft
Bitcoin
27,126 $

A mindig vonzó és csinos Rátkai Mimi: „Szerelem volt első látásra”

Fotó: Instagram/Rátkai Mimi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vannak pillanatok, amikor az ember azonnal tudja, hogy az a bizonyos ruha kell neki, valahogyan megbabonázza.

Rátkai Mimit nem kell félteni, ha a divatról van szó, mert olyan otthonosan mozog ebben a környezetben, mint csak kevesen. Imádja az élénk színeket, ugyanakkor legalább annyira áll jól neki egy sötétebb kombináció, mint amikor pinkben van.

Soron kívül Óriási pénzt lehetett nyerni az Ötöslottón, itt vannak a nyerőszámok

Szintén ritka, hogy valakinek ez a fajta kettősség jól álljon, és ügyesen is viselje az t. Miminek mindez nem jelent gondot, és igyekszik új darabokat bemutatni, legutóbb is így tett az egyik kedvencét illetően.

Minden nővel előfordulhatott már, amikor az első pillanattól kezdve tudták, hogy az a bizonyos ruhadarab kell nekik. Ilyenkor valóban megbabonázza az embert a különleges szett, és rögtön viselné szeretné.

„Csajok, nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem ez a pink melegítő szerelem volt első látásra.” – árulta el a posztjában a mindig csinos és vonzó A Nagy Ő korábbi versenyzője az Instagram oldalán.

„Már a fotózáson eldöntöttem, hogy ez a melegítő jön velem! Imádom ezeket a nagyon kényelmes darabokat a hétköznapokban!” – tudhattuk meg Mimitől. „Ha Ti is szeretnétek ilyen kényelmes viseletet, keressétek @beatakiraly ùj kollekciójában!”