Clouds
21 Budapest
Dollár
354,12 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
435,68 Ft
Bitcoin
28,103 $

Mióta itt jártál:

Rátkai Mimi szexi és rendkívül divatos szettje a hétvégére hangolván

Fotó: Instagram/Rátkai Mimi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rátkai Mimi valószínűleg végtelenségig tudná variálni a különböző összeállításait, mindig meg tudja lepni az embert valami újjal.

Rátkai Mimi napról napra egyre népszerűbb, aki legutóbb Dubajban pihent. Megadta a módját, és több különleges fürdőruhában is láthattuk, illetve egy felhőkarcoló tetején élvezte a napsütést a sivatagban.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Dubajban sem unatkozhat az ember, sorra tárulnak elénk a látványosságok, és a strandok is izgalmasak. A Nagy Ő korábbi versenyzőjét ismerve tudhattuk jól, hogy nem maradnak el az igazán divatos szettek tőle.

Kiváló formának örvend, és jelenleg is azon dolgozik, hogy a nyári időszakra még látványosabbak legyenek a vonalai. Mivel összességében nagyon erős alapokkal rendelkezik, nincs miért izgulnia a folytatásban.

Sokan szeretik a csinos és trendi nőket a közösségi médiában, már csak amiatt is, mert remek tippeket tudnak adni. Mimin ritkán látni ugyanazt az összeállítást, aminek a női követők is örülhetnek a tippek miatt.

A pénteki szettje is látványosra sikeredett, ügyesen kombinálva a világos színt a sötéttel. Természetesen a kiegészítőkről sem feledkezhetünk meg, miközben a táska és a cipő erős szimbiózist alkot egymással.