Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,612 $

Rátkai Mimi lenyűgöző külsőben toppant be egy dubaji strandon

Fotó: Instagram/Rátkai Mimi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rátkai Mimi nemcsak akkor csinos, trendi és elegáns, amikor eseményre megy, hanem például a tengerparton is.

Azok, akik érdeklődnek a divat iránt, de még mindig sokat kell tanulniuk róla, illetve ihletre vágynak, az Instagram egy tökéletes hely lehet számukra. A magyar hírességek között is találhatunk olyanokat, akik ügyesen forgatják a divatot.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Rátkai Mimi, A Nagy Ő korábbi szereplője nemcsak extrán csinos, hanem rendkívül vonzó is. Szereti a színeket, és ez nemcsak a pinkre igaz, ami nagy kedvence, számos ilyen szettje van odahaza.

A TV2 műsorának egyik központi szereplője, aki majdnem egészen a verseny végéig jutott, miközben Árpa Attiláért küzdött, imádja a divatot. Nemcsak imádja, élvezi és érti is, ami egy igen erős kombináció.

Szeretjük Mimi stílusát, ő pedig mostanában igen aktív, bár ez annak is köszönhető, hogy Dubajba utazott egy picit pihenni. Sok lehetőség van arra Dubajban, hogy az ember kikapcsolódjon és jól érezze magát.

Ez a strandra is igaz, ahol Mimi valószínűleg hamar felhívta magára a figyelmet ezzel az extra bikinis összeállításával. A formája pedig mondhatni tökéletes, még akkor is, ha ez általában szubjektív.