Clouds
21 Budapest
Dollár
355,90 Ft
Euró
386,69 Ft
Font
436,86 Ft
Bitcoin
26,793 $

Rátkai Mimi formás vonalai nagyon beszédesek

Fotó: Instagram/Rátkai Mimi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rátkai Mimi formás combjai is arról árulkodnak, hogy komolyan veszi az egészséges életmódot, és az edzéseket.

A Nagy Ő szereplői közül egy-két lány médiakarriert csinált, nagyon népszerűek a közösségi médiában. Tóth Dávid, aki a megújuló széria első évadában szerepelt, nemrég elárulta, hogy már nem találja a közös hangot a huszonévesekkel.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Árpa Attila sem lelt rá a nagy szerelemre a műsorban, aki többek között Rátkai Mimihez is közel került. Sokáig úgy tűnt, hogy a fiatal és szép lány lehet a nagy befutó, ám végül Attila másképpen döntött.

Mimi az első pillanattól kezdve meggyőző volt, és a nézők is szerették. Nyilván mindig vannak az embernek irigyei, ha csinos és sikeres, de ezt el kell fogadni, és Mimi nem feszült rá igazán a dologra.

Élvezi az életet, nemrég Dubajból köszönt be, és nem is akármilyen szettben. Sokan szeretik Mimi stílusát, aki abszolúte az elegenciát szereti, de akkor sem szeppen meg, ha egy lazább szettet visel.

Ezúttal az eleganciát ötvöz te a frissességgel ebben a zöld összeállításban, ami szintén kifejezetten jól áll neki. Összességében azonban továbbra is azt mondjuk, hogy a pink az ő igazi színe, illetve a piros.