Clouds
21 Budapest
Dollár
358,81 Ft
Euró
387,22 Ft
Font
439,35 Ft
Bitcoin
28,578 $

Mióta itt jártál:

Rátkai Mimi extra bikinis szettjét egyszerűen látnod kell Dubajból

Fotó: Instagram/Rátkai Mimi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rátkai Mimi egy nagyon extra bikinis szettben jelent meg, amiről fotó is készült, és azt kell mondjuk, eddig ez a kedvenc tőle.

Már nincs olyan messze, hogy a bikinis szezonra gondoljanak a hölgyek, és érdemes időben beszerezni az új darabokat. Ha megnézzük azt, hogy lassan már három és fél hónap eltelt az évből, nincs igazán min izgulnunk, hamar itt lesz a nyár.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

A tavasz valószínűleg csak egy rövidebb átmenet lesz, de már a 20°C körüli hőmérsékletnek is nagyon tudnánk örülni. Nyilván pár óra repüléssel gyorsan a nagy melegben tudnánk találni magunkat, de valahogyan megvan a saját hangulata a magyar nyárnak.

A hírességek is javában készülődnek, Rátkai Mimi is így tesz, akit a 2022-es A Nagy Ő-ből ismerhettünk meg. Fontos szereplője volt a műsornak, és azóta csak még vonzóbb lett, remek vonalakat hozott össze magán.

Mindig is csinos és divatos volt, ez valószínűleg már soha nem fog változni. Ráadásul fiatal, előtte az élet, így még számos nagyon extra ruhát viselhet, amikkel kifejezheti önmagát és a stílusát, a megjelenését.

Most egy nagyon is extra bikiniben köszönt be, amivel meggyőzhette a követőit. Jelenleg Dubajban pihen, és ha kíváncsiak vagytok a szettjére, akkor nincs más dolgotok, mint erre a linkre kattintani.