Clouds
21 Budapest
Dollár
359,75 Ft
Euró
389,53 Ft
Font
432,96 Ft
Bitcoin
22,983 $

Mintha csak egy James Bond filmből lépett volna elő Rátkai Mimi

Fotó: Instagram/Rátkai Mimi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szinte már látjuk magunk előtt a jelenetet egy James Bond filmből, ahogyan Rátkai Mimi felbukkan a hófedte hegyek között egy trendi szerelésben.

Rátkai Mimit A Nagy Ő legutóbbi évadából ismerhetik az emberek, ahol központi szereplője volt a műsornak. Sokáig versenyben volt Árpa Attila szívéért, ám végül nem tudtak olyan közel kerülni egymáshoz, mint azt sokan várták volna.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Nem volt meg közöttük az a bizonyos szikra, amiből szerelem lehetett volna, így a színész jobbnak látta, ha lezárja a dolgot kettejük között. Mimi nem fogadta drámaian a döntést, és elismerte, nemigazán illettek össze egymással Attilával.

Mindenkinek folytatódott tovább az élete, Attila például nemrég Indiában forgatott egy filmet, de Mimi sem unatkozik. A közösségi médiában is egyre aktívabb, sokan megkedvelték a stílusát, a karakterét és a személyiségét.

Miután Mimi rendkívül stílusosan, trendin és csinosan öltözködik, sok női követője is lehet, akik így remek tippeket csenhetnek el tőle. A fiatal lány számára a divat sokkal többet jelent, mint az átlagnak, ami jól látszik a róla készült fotókon.

A vonzó híresség legutóbb havas környezetben mutatta meg az egyik új szettjét, ami természetesen szimbiózisban van a környezettel. Mintha csak egy James Bond-film egyik jelenetéből vágtak volna ki egy képkockát, ahogyan Mimi megjelenik a 007-es ügynök előtt.