Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Árpa Attila hátizma és tetoválása Indiából

Fotó: TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Árpa Attiláért továbbra is megőrülnek a nők, sokan randiznának vele, ám jelenleg nagyon messze jár, egészen más földrészen.

Árpa Attila komoly meglepetést okozott azzal, hogy ő lett A Nagy Ő. Senki sem számított arra, hogy Attila lesz az új A Nagy Ő, és nem is kellett csalódnunk, mert végig szórakoztató, drámai, lüktető volt a műsor.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Őszintén szólva, még néztük volna, ám a végén már csak két lány maradt. Attila meghozta a döntését, és hónapokkal később kiderült, nem lett kapcsolat közte és választottja között, de mindkettejüknek különleges élmény volt az a pár hét.

Attila mindig is nagyon népszerű volt a nők körében, és ez az 50-es éveiben sincs másképp. Sőt, a 20-as éveikben járó nők is odavannak érte, azok sincsenek kevesen, akik szívesen vállalnának vele gyereket.

Egyre több olyan nőt látunk, akik inkább az idősebb férfiakat kedvelik, mert a mai generáció egy része semmilyen szinten nem tudja azt nyújtani, mint az idősebbek. Változik a világ, ahogyan a szint is, és ez szomorú.

Attila jelenleg Indiában tartózkodik, ahol egy indiai filmben játszik. Egyelőre nem sokat tudni a moziról, de abban biztosak lehetünk, hogy a magyar sztár odateszi magát, és láthatóan jó formában is van.

Még több bulvár: Béres Anett: Gyerekkorom óta arra vágytam, hogy gyerekem és férjem legyen