Clouds
21 Budapest
Dollár
359,75 Ft
Euró
389,53 Ft
Font
432,96 Ft
Bitcoin
22,983 $

Divatos és laza szettben vágott neki az Alpoknak Rátkai Mimi (fotók)

Fotó: Instagram/Rátkai Mimi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rátkai Mimi is kihasználja a lehetőséget, ha egy kis síelésről, snowboardozásról van szó, ami ebben az időszakban a magyar hírességek körében is népszerű.

Rátkai Mimi is sokat nyert azzal, hogy szerepelhetett A Nagy Ő legutóbbi évadában, ahol a versenyzők Árpa Attila szívét igyekeztek meghódítani. Mindenki nagyon más egyéniség volt a műsorban, de ettől is olyan színes A Nagy Ő.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Mimi azonnal letette a névjegyét a versenyben a megjelenésével és a kisugárzásával. Rögtön tudtuk, hogy a fiatal lány sokáig lesz versenyben, aki azóta igen komoly népszerűségre tett szert a közösségi médiában.

Egyre több divatfotó jelenik meg róla, és láthatjuk, hogy mennyire otthonosan mozog a divat világában. Nemcsak otthonos mozog benne, hanem érdekli is, és már számos szexi szettben láthattuk őt.

Emellett igyekszik arra is figyelni, hogy különböző kérdésekre válaszol az oldalán, így egyre többet tudhatunk meg róla. Valószínűleg lesz még erre lehetősége a követőknek, akik nagyon kíváncsiak A Nagy Ő sztárjára.

Mimi ezúttal egy havas környezetből jelentkezett be utazás közben, amihez egy trendi, laza és kényelmes szettet választott. Jelenleg nem egy magyar híresség síel, igyekeznek kiélvezni a körülményeket a sok hóval és az izgalmas pályákkal.