Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,018 $

Mióta itt jártál:

Rátkai Mimi pinkben is lenyűgözte a rajongókat

Fotó: Instagram/Mimi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre több és több rajongója van Rátkai Miminek, aki sorra kapja a bókokat, bár ez nem lehet olyan nagy meglepetés.

A Nagy Ő legutóbbi évadában is voltak kiemelkedő szereplők, akik akár médiakarriert is csinálhatnak, mert mindenük megvan hozzá. Mindkét új évadban feltűnt pár lány, akik nyitottak voltak arra, hogy a közösségi médiában belül is aktívak legyenek.

Soron kívül Évente 200 milliárdba kerül az elhízás a magyar egészségügy számára

Ez nyilván egy remek lehetőség, de nagyon sok múlik a tartalmakon, és azon, hogy a követők hogyan reagálnak erre. Mivel óriási a verseny a platformon, vaktában nem lehet posztolgatni, mert az hosszú távon nem fog működni.

Amikor ilyen nagy a verseny és napi szinten ezrével érkeznek a posztok, fontos a tudatos tervezés. Ha ez megvan, és hatékonyan működik a terv, miközben a befektetett idő és energia megtérül, hatalmas dolgokat lehet elérni.

Fontos, hogy közben a híresség önazonos maradjon, és abszolúte magát adja a posztokban. Rátkai Mimi is erre törekszik, akit A Nagy Ő 2022-es évadában ismerhettünk meg, és azóta már több mint 15,1 ezer követője van.

Mimi imádja a divatot, jól is mozog ebben a környezetben, és már azt is tudhatjuk róla, hogy remekül áll neki a pink. Egy igazán igényes, trendi és látványos összeállítás a Nagy Ő sztárjától, akitől sok hasonló fotót várhatunk a következő időszakban.

Még több bulvár: Nem lehet betelni Penélope Cruz természetes szépségével