Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,05 Ft
Euró
389,42 Ft
Font
455,13 Ft
Bitcoin
53,426 $

Radics Gigi könnyfakasztó módon üzent a kiesését követően

Egy újabb bizonyíték arra, hogy Radics Gigi mennyire különleges, szerény és jólelkű nő, aki megérdemli a boldogságot.

Fotó: Instagram/Radics Gigi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sokan sajnálják Radics Gigi kiesését a Dancing with the Starsból. Szoros lehetett a párbaj, ám végül Krausz Gábor jutott be a döntőbe. Az énekesnő nem volt bosszús emiatt, csak hálával tartozik a műsornak.

Ráadásul fergeteges táncokkal köszönt el, zseniális teljesítményt nyújtott az utolsó adásokban. A szakma is magasan értékelte őt, és ne feledjük, így is övé a legjobb női táncos címe, ami ugyancsak nagy dicsőség. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

„Köszönjük a sok szeretetet, amit kaptunk tőletek az elmúlt pár hétben, hálásak vagyunk, hogy elődöntősként állhattunk a @dancingtv2 színpadán. Azt gondolom, életem egyik legkülönlegesebb élménye és kalandja, hogy szerepelhettem a Dancing with The Starsban.”

„Végtelen hálát érzek, mégpedig azért, mert a legjobbtól tanulhattam. @davidbaranya egy zseniális táncos, fantasztikus tanár és, ami számomra még fontosabb, egy csodálatos, tiszta lelkű ember, megtanított arra, hogyan legyek jobb, hogyan legyek önmagam gátlások nélkül a médiában is, ami számomra elmondhatatlanul sokat jelent.”

„Köszönöm, hogy a partnerem voltál és mindig mellettem álltál akkor is, ha nehezebb napjaink is voltak… köszönöm. Minden döntősnek gratulálok, kitartást srácok és sok sikert! @maricspeti @tdanny_official @gabor.krausz Ja, és nem szabadultok tőlünk, jövünk vissza szurkolni a döntőben!”