Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
389,73 Ft
Font
455,51 Ft
Bitcoin
51,245 $

Rácz-Gyuricza Dóri: „El sem tudom mondani mennyit ad nekem az anyaság”

Rácz Jenő felesége nagyon hálás azért, hogy édesanya lehet, és a nehézségek mellett a sok szépen is látja.

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Egy férfi soha nem tudhatja meg, min mennek keresztül az édesanyák mentálisan, lelkileg és testileg. Akkor sem, ha maximális segítséget adnak nekik, mert ezeket a dolgokat kizárólag az anyák érezhetik. Különleges kötődésük van a gyermekükhöz, olyasvalami, ami gyakorlatilag megmagyarázhatatlan.

Az édesanyáknak sok mindenre kell figyelniük, többek között a saját boldogságukra is, mivel ellenkező esetben ez negatívan hathat ki a gyermek fejlődésére. Kiemelten fontos, hogy az édesanya boldog legyen, emiatt sem szabad minden egyes helyzetben a gyermeket előtérbe helyezni, mert ez nem működik. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri okosan élik meg a házasságukat, és a közös perceik mellett arra is odafigyelnek, hogy mindenkinek legyen saját „énideje”. Dórinál ez sokszor az edzéseket jelenti, akárcsak Jenőnél a bokszteremben, ugyanis visszatért a ringbe, de szó sincs arról, hogy újabb mérkőzésekre készülne.

A család jelenleg Dubajban pihen, nem sokkal azután, hogy a Maldív-szigeteken ünnepelték a karácsonyt. Most ismét a nyárban találhatták magukat, így még mindig csak február van, szerencsések. Dóri pedig több mint boldog, hogy édesanya lehet, és megélheti ezeket a felejthetetlen pillanatokat.

„Napindító móka. El sem tudom mondani mennyit ad nekem az anyaság. Hihetetlen, hogy a nehézségek mellett mennyi szépség és gyógyítás van ezen az úton.” – írta Dubajból Dóri, miközben újabb és újabb fontos közös emlékeket szereznek együtt, aminél gyakorlatilag nincs fontosabb, sokan tanulhatnának tőlük.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.

Cristiano Ronaldo egy zseni, megint gólt lőtt (videó)

Cristiano Ronaldo úgy gyártja a gólokat, mintha kötelező lenne, megint betalált a szaúdi bajnokságban, ami sokat ért.