Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,76 Ft
Euró
393,83 Ft
Font
460,29 Ft
Bitcoin
62,554 $

Puskás Peti büszkén viseli a csapatkapitányi karszalagot a pályán

Puskás Peti nagyon boldog és büszke arra, hogy a magyar színészválogatott csapatkapitánya lehet, mellyel egy álma teljesült.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Egy ideje Puskás Peti elsősorban édesapa, ugyanakkor ez nem zárja ki azt a lehetőséget, hogy kikapcsolódjon. Az egyik legnagyobb kikapcsolódás számára az, amikor focizhat, például a színészek között. Nagy múltra tekint vissza a válogatott, és az a döntés született, hogy Nemcsák Károly neki adja át a csapatkapitányi címet.

Ez pedig komoly dolog, ami csak még motiváltabbá teheti Petit. Megvan hozzá a tehetsége, ügyesen mozog a pályán, de ami ennél is fontosabb, jótékony célokra használják fel a mérkőzéseiket. Ez a folytatásban sem lesz másképp, igyekeznek miné több embernek segíteni, ahogy csak tudnak. Soron kívül Befutott a Transformers One trailere

„Lassan 1 éve már, hogy Nemcsák Károly átadta a kapitányi karszalagot és én lehetek a nagy múltú,1926-ban alapított @magyarszineszvalogatott csapat kapitánya. Nagy megtiszteltetés, felelősség, de óriási öröm, hogy a kollégáimmal és barátaimmal hétről-hétre találkozunk, sportolunk, beszélgetünk, megfejtjük a szakmát a 21 éves Domitól kezdve a 80 éves Misi bácsiig.” – írta a posztjában Puskás Peti.

„Rengeteg minden változott a csapat száz évében a színházi világban, a színészek életében, lehetőségeiben, megítélésében, de azon dolgozunk Ekával, hogy egy szerethető, nyitott, egymás és a világ iránt érdeklődő közösség legyünk, akikkel jó focizni és jó találkozni.” – folytatta sorait Peti, aki boldogan viseli a karszalagot.

„Öröm látni, hogy egyre több fiatal kolléga csatlakozik, hogy alakulnak a további “szakágak”, hogy egy nagyon erős futó baráti kör alakul, csodás színésznők vezetésével, hogy elindult a @furizeneter -rel közösen az adomány- és élmény nap küldetésünk, ahol ebben a hónapban is két helyszínre viszünk sportszereket nehéz helyzetben lévő gyerekekkel foglalkozó intézményekbe és hogy házi tornát rendezhettünk a tagjainkkal és támogatóinkkal. Köszönjük azoknak, akik már meghívtak minket meccselni, akik pedig szeretnének, azok pedig írjanak a [email protected]!”

Csak a jövő évtől jön az ingyenes készpénzfelvétel a postákon

Megjelent a Magyar Közlönyben az a törvény, amelyik a postákon is lehetővé teszi az ingyenes készpénzfelvételt havi 150 ezer forintig, ám mint kiderült, erre csak 2025-től nyílik lehetőség.