Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
53,579 $

Puskás Peti gyorsan reagált Szente Vajk Lego-s üzenetére, és gratulált Krausznak

Puskás Peti igen hamar reagált Szente Vajk élő beszédére, amit a Dancing with the Stars döntőjében intézett a nézők felé.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Dancing with the Stars legújabb évadát Krausz Gábor és Mikes Anna nyerte. Igen komoly meglepetést okoztak ezzel, és Gábor azt mondta, nem fogja azt mondani, hogy megérdemlik a győzelmet.

Tóth Andi, Csobot Adél és Gelencsér Timi extra produkciója pedig egyenesen szenzációs volt. Megmutatták, mire képesek, igazi profiként mozogtak, míg Szente Vajk zsűritagként kiért az RTL műsoraira a záróbeszédében. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Megjegyezte, tavaly szerepelt először kereskedelmi televízióban, így a Dancing with the Stars még különlegesebb számára. „Van egy csatorna, mely fölmeri vállalni, hogy kultúrát mutat szombat este.” – hangsúlyozta Vajk.

„Azt látom, hogy ebben a nézőért folytatott versenyben sokszor egymás alá licitálnak csatornák, egyre mélyebbre mennek. Lehet, bocsánat a szóért, lehet kanapé huszárkodni vagy Lego-ból építeni valamit, de mi itt táncot csinálunk szombat este.” – folytatta Vajk, amire Puskás Peti reagált.

Nem maradt el Puskás Peti reakciója

„Szia Vajk! Mint régi barátod és kollégád, csak szeretném kívánni, hogy éljétek majd át, bízom benne a csodás Andival közös családotokkal a LEGO kockákból való építés örömét, mert nincs is nagyobb értékteremtés annál, mint ami összehozza a családot játékban, tanulásban, álmodozásban!” – írta a posztjában Peti, aki a LEGO-s műsor műsorvezetője.

„Boldog vagyok, hogy sokan nézitek a műsort és legfőképpen, hogy rengetegen küldtök videókat-képeket, ahogy elkezdtetek építeni a gyereketekkel, párotokkal, barátaitokkal! Ilyenek a jó műsorok!”

„Gratulálok Krausz Gábornak a győzelemhez és a Dancing with the Stars egész stábjának, versenyzőinek és zsűrijének, mert ez egy kimagasló évad volt!!!” – folytatta a bejegyzését az ismert zenész és műsorvezető.

„Ez a kőkemény verseny meg külön öröm, hiszen új formátumokat és olyan marha jó műsorokat szül, mint a tegnap szintén a végéhez ért Árulókat, ami szerintem az év meglepetése volt, imádtam minden percét! Mi pedig jövőhéten ismét találkozunk a LEGO paradicsomban!”