Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,04 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
54,397 $

Nagy pofonnal küldte haza a Puskás Akadémia a Kecskemét csapatát

Sok szabálytalanságot és három gólt hozott a Puskás Akadémia mérkőzése a Kecskemét ellen.

Fotó: Lamin Colley, a Puskás Akadémia FC gólszerzője a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójában játszott Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2023. november 26-án. A mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult. MTI/Kovács Tamás
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Puskás Akadémia hazai pályán 3-0-ra legyőzte a legutóbbi kiírásban ezüstérmes Kecskemétet a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén. A felcsútiak a sikerükkel felléptek a harmadik helyre, de közvetlen riválisaik szombaton és vasárnap lépnek pályára.

Küzdelmes és sok szabálytalansággal tarkított első húsz percet követően a Puskás Akadémia szerezte meg a vezetést. Támadásban maradtak a hazaiak, Varga Bence bravúros védésekkel tartotta meccsben a Kecskemétet, amely továbbra is pontatlanul és enerváltan játszott. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Hatalmas kecskeméti ziccerrel kezdődött a második félidő, ami jelezte, a vendégek nem mondtak le a pontszerzésről. Nyomott a Kecskemét, elvétve tudott csak kiszabadulni a szorításból a Puskás Akadémia, mégis növelte előnyét, mert a válogatott Nagy Zsolt kihasználta, hogy fellazult a kecskeméti védelem.

Kétgólos hátrányban is ment előre becsülettel a vendégcsapat, de nem volt esélye a gólszerzésre. A végén még Nagy kihagyott egy büntetőt, de a kapusról kipattanó labdát a hálóba lőtte, ezzel kialakítva a 3-0-ás végeredményt. A ráadásban így az is belefért a hazaiaknak, hogy két fiatal, a 18 éves Markgráf Ákos és a 16 esztendős Pál Barna bemutatkozzon az élvonalban.

(MTI)