Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,860 $

A PSG elnöke lehűtötte a kedélyeket Mbappé eligazolása kapcsán

A január ismét Kylian Mbappé jövőjéről szólt, de még mindig nem dőlt el semmi.

MTI/EPA/Mohammed Badra
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Fabrizio Romano megerősítette, ami már eddig is sejthető volt, miszerint Kylian Mbappé továbbra sem döntötte el, hogy hol folytatja pályafutását a következő szezontól. Sok újdonságot ennek kapcsán a párizsi klub elnöke, Nasser Al-Khelaifi sem tudott mondani.

A PSG első embere ugyanakkor annyit elárult, hogy amikor mindketten döntést hoztak, akkor közölni fogják a fejleményeket, egyelőre viszont ez még nem történt meg. Romano szerint bár a Real Madrid továbbra is gőzerővel dolgozik a szerződésen, Mbappé még nem írt alá semmit. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Sajtóhírek alapján a francia világbajnok elsőként az elnököt értesíti döntéséről, a Real Madridnak pedig nem kell kivásárlási árat fizetnie érte. Ez azonban mindaddig csupán spekuláció, míg nem érkezik hivatalos bejelentés – erre pedig még egy darabig biztosan várni kell.

Ami a fizetési igényeit illeti, várhatóan már az aláírásért komoly összeget kapna, ezen felül az éves fizetése mellett a gólokért, továbbá az elhódított címekért is külön eurómilliók ütnék a markát, a marketingbevételekről nem is beszélve, melyek ezeknél is nagyobb tételek lehetnek.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.