Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Majdnem kettétörték Mbappé bokáját egy horrorisztikus belépő végén a PSG meccsén (videó)

Mbappé nagyon közel állhatott ahhoz, hogy lemondjon az Európa-bajnokságról, és talán arról is, hogy átszerződjön a Real Madridhoz, de az égiek kitartottak mellette, végül a durva belépő ellenére is egyben maradt a bokája.

Fotó: EPA/Mohammed Badra
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Mbappé még mindig csak 25 éves, jó pár erős éve lehet a futballban, főleg, ha Cristiano Ronaldo példáját veszi alapul, aki közel 40 évesen is őrületes tempóban termeli a gólokat. Nem mellesleg fizikálisan olyan formában van, amivel a nála sokkal fiatalabbak sem tudnak versenyezni, semmi előjele nincs annak, hogy hamarosan visszavonulna.

A francia klasszis pedig költözés előtt áll, minden eddiginél több esély van arra, hogy elhagyja Párizst. Továbbra sem hosszabbította meg a szerződését a PSG-vel, amiből már csak alig pár hónap van hátra. A háttérben a hírek szerint zajlanak a tárgyalások közte és a Real Madrid között, de amíg alá nem írják a kontraktust, semmi sem biztos. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Ami borítékolható, Mbappé nem kereshet annyit Madridban, mint a PSG-nél, ugyanakkor a Real Madrid játékosa lehet a LaLigában, ami minden pénznél többet érhet számára. Nem beszélve arról, hogy Bajnokok Ligáját nyerhet, és talán nem is egyszer, mely még nem adatott meg számára a pályafutása alatt.

Miután már ezelőtt is közel járt ahhoz, hogy madridiak játékosa legyen, és mégis hosszabbított a PSG-vel, a csavar most sem zárható ki. Ebben az esetben a Real Madrid talán örökre lemondana a fiatal világsztárról, ha ezt megint eljátszaná velük. A PSG nem adja fel, énagyobbnál nagyobb fizetésekkel igyekszik megoldani a kérdést.

Mbappé legutóbb a francia kupában lépett pályára a Brest ellen, aminek ideje alatt a 34. percben ő szerezte meg a vezetést. Pár perccel később Dembélé passzából Pereira volt eredményes, míg a hosszabbításban Ramos biztosította be a győzelmet. Ezúttal egy nagyon csúnya belépőtől volt hangos a kupameccs.

Mbappé volt az eset elszenvedője, ami könnyen bokatöréssel érhetett volna véget. Csodával határos módon a csatár csontja és szalagjai a helyükön maradtak, máskülönben szinte biztosan lemondhatott volna az Eb-szereplésről.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.