Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,612 $

Elképesztően látványos gólt kapott a PSG (videó)

Kétgólos előnyt szórakozott el a PSG, ami két pontjukba került, és ez a bajnoki hajrában még nagyon fontos lehet.

Fotó: Unsplash/Tim L. Productions
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy parádézna a PSG a Ligue 1-ben, hiába alkotják világsztárok a keretet. Nagy kérdés, mi lesz, ha Mbappé válóban távozik a nyáron, amire reális az esély, akárcsak arra, hogy a Real Madridban kössön ki. Messi, Neymar és Ramos már távoztak, Mbappé lehet a következő nagy világsztár, aki elköszön.

Ugyan a PSG jelenleg is vezeti a bajnokságot, nem lehettek túlságosan büszkék, mert ebben a keretben több van ennél. Eddig összesen egy alkalommal kaptak ki, de már öt döntetlen szerepel a nevük mellett, akárcsak a messze kevesebb sztárral rendelkező riválisoknál. A Nice a második helyen áll 19 meccset követően 44 ponttal, majd jön a Brest 35 egységgel, akinek már nincs túl sok esélyük a címre. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

A PSG épp a Brestet látta vendégül vasárnap, amiben nem volt sok köszönet, noha két góllal is vezetett a párizsi csapat. Hiába volt Mbappé is a pályán, ezúttal nem tudott gólt szerezni, Asensio viszont igen, aki a 38. perben szerezte meg a vezetést. Sőt, még az első félidő vége előtt Kolo Muani megduplázta az előnyt.

Ekkor úgy tűnt, minden eldőlt, és nincs tovább a Brestnek, még csak a döntetlen sem fogják tudni kiharcolni. Az 55. percben azonban egy kavarodást követően Camara szerencsés góljával megtörtént a szépítés, majd Pereira Lage élete egyik legnagyobb góljával köszönt be, ami egyúttal a 2-2-es végeredményt is jelentette.