Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,80 Ft
Euró
390,74 Ft
Font
464,18 Ft
Bitcoin
63,952 $

Pogbának három lehetősége maradt, egyik sem túl szívderítő számára

Pogbának három lehetősége maradt, egyik sem túl szívderítő számára

...svg content...MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Ám ez még a kisebb gond Paul Pogba számára, akinek szó szerint katasztrófálisan alakult a karrierje, mióta a Juventushoz igazolt. Sérülés, zsarolási botrány, most pedig a doppingvád, ami véget vethet a pályafutásának.

Pogba elmondása szerint egy USA-ból származó táplálékkiegészítővel vitte be azt a tiltott növekedési hormont a szervezetébe, ami miatt megbukott a doppingellenőrzésen. A történet meglehetősen kusza, mint ahogy a magyarázata is – írja a Marca. Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

A francia ugyanis hiába szánja-bánja, hogy az állítólagos étrendkiegészítőt nem említette a Juventus csapatorvosának, mint ahogy az sem megfelelő érv a büntetés megúszására, hogy nem tudott arról, hogy tiltott anyag van a készítményben.

Pogbának így most három lehetősége maradt. Az egyik, hogy távozik a Juventustól, a másik, hogy bevallja a doppingolást a törvény színe előtt, és kevesebbel megússza, vagy a doppingellenes bíróság elé áll, és megpróbál védekezni.

Amennyiben az utóbbit választja, és bebizonyosodik a szándékosság, úgy az alap kétéves büntetési tétel akár meg is duplázódhat, ami biztosan a karrierje végét jelenti. Ami biztosnak tűnik, hogy a Juventus addig felfüggeszti, míg nem derül ki az igazság, valamint az, hogy mennyi eltiltásra számíthat Pogba.

Máris megkezdődtek a minimálbér emeléséről szóló egyeztetések - ennyi lehet az emelés mértéke

A Liga Szakszervezetek elnöke szerint a munkáltatók többsége támogatná a 10 százalékos minimálbér-emelést 2025-re.