Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,17 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,075 $

Különleges PS5-je van Palvin Barbinak (fotók)

Palvin Barbi most még szimpatikusabbá válhat azoknak, akik szintén szeretnek videojátékokkal játszani, például a Sony szuper-konzolján.

Fotó: EPA/CLEMENS BILAN
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a játékok világát éljük, kicsik és nagyon részéről is. A világ minden táján népszerűek a videojátékok, és természetesen továbbra is óriási mértékben fogynak az új konzolok.

Azok az idők már elmúltak, amikor kevesebb konzol volt a piacon. Újabb és újabb riválisok tűnnek fel, de természetesen a PlayStation és az Xbox még mindig sláger, akárcsak a Nintendo gépe, ami szintén rendkívül népszerű. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Igazi konzolcsata alakult ki a gyártók között, és sorra érkeznek a különlegesebbnél különlegesebb játékok. Közben olyan grafikát kapunk, hogy csak tátjuk a szánkat, noha nemrég még annak is örültünk, ha valami 3D-s volt.

Gyorsan fejlődik a technika, és természetesen ez a sztárok figyelmét sem kerüli el, ami által még szimpatikusabbá válnak. Palvin Barbi is szeret játszani, ő a Sony PlayStation gépe, a PS5 mellett tette le a voksát.

„Böngésztem a PS Plus játékkatalógusában, most pedig belevágok egy különleges utazásba a Tiltott Nyugatra!”- írta a posztjában, és ha erre a linkre kattintotok, közelebbről is megnézhetitek az egyedi konzolját.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.