Clouds
21 Budapest
Dollár
344,86 Ft
Euró
371,08 Ft
Font
431,95 Ft
Bitcoin
26,811 $

Különleges ruhában fotózták Ördög Nórit Dubajban

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Remekül érzi magát Dubajban Ördög Nóri a barátnőivel, és közben igazán nyári környezetben pihentnek, kapcsolódhatnak ki.

Ördög Nóri nagy világjáró, már csak az Ázsia Expressz miatt is. Legutóbb a műsor miatt Mexikóban is járt, amit sírva hagyott el, annyira megszerette az országot, a kultúrát és az ottani embereket.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

A testőre korábban Madonnát is védte, így biztonságban érezhette magát, akárcsak a családja, akik szintén ott voltak a helyszínen. Pár héttel később már Guatemala volt a versenyhelyszín, ott ért véget az új évad.

Nóri szinte mindig aktív, kétszeres édesanya, feleség, televíziós sztár, műsorvezető, tartalomgyártó, üzletasszony. Sok mindent csinál, nem sok szabad perce lehet, ugyanakkor igyekszik magára is időt fordítani.

Mint arról korábban beszámoltunk, Nóri nemrég ismét elhagyta Magyarországot, hogy egy távoli helyen pihenjen, kapcsolódjon ki a barátnőivel. Dubajt választották, ahol szinte mindig nyár van, adott a jó idő.

Természetesen a szép ruhák sem maradhattak el, Nóri nagyon szereti ezeket a színes szetteket, amikből nem egyet láthattunk az Ázsia Expressz forgatása alatt. Lassan a fejkendő is a védjegyévé válik, remekül áll rajta.