Ázsia Expressz: Ördög Nóriék elhagyták Mexikót

Fotó: Unsplash/fer gomez
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jön az Ázsia Expressz következő állomása, a mezőny elhagyta Mexikót, ahol fantasztikus kalandokban lehetett részük.

Ördög Nórinak köszönhetően napi szinten értesülhetünk az Ázsia Expressz új évadáról. Természetesen ez csak felületesen értendő, mert a versenyről semmilyen információ nem szivároghat ki.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Ugyanakkor mégis nagyon élvezetes figyelni a kulisszák mögötti az eseményeket, amik részben megmutatják, milyen küzdelmes tud lenni egy ilyen távoli forgatás. Hiába a nagy stáb, ez korántsem egyszerű, de igazi profik, és egy összeszokott csapatról beszélünk.

Nóri pedig már nagyon is jól ismeri az Ázsia Expresszt, ez a negyedik évada, aminek első helyszíne Mexikó volt. Egy nagyon távoli helyszín, ami totálisan más világ, mint például Európa és Magyarország.

A veszélyforrás is lényegesen nagyobb, de folyamatosan vigyáznak Nóriékra. Ez az aktuális állomáson sem lesz másképp, aminek a szintén rendkívül izgalmas Guatemala ad otthont, ugyanis a csapat már el is hagyta Mexikót.

Nóri a családjával közösen köszönhetett el Mexikótól, ami a gyerekek számára is életre szóló élményeket adhattak. Most viszont jön a következő kaland, és van egy olyan érzésünk, ez sem lesz kispálya.