Ázsia Expressz: Ördög Nóri testőre Madonna biztonsági sofőrje volt

Fotó: Madonna amerikai énekesnő az MTV zenei tévétársaság videodíjainak átadási ünnepségén a New York-i Radio City Music Hallban 2018. augusztus 20-án. (MTI/EPA/Jason Szenes)
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre több minden derül ki Ördög Nóri testőréről, aki nemcsak rá, hanem a stáb többi tagjára is vigyáz Mexikóban.

Egyre több kulisszatitok derül ki az Ázsia Expressz legújabb évadáról, amit jelenleg Mexikóban forgatnak. Azt is megtudhattuk, minden eddiginél nagyobb biztonsági stáb vigyáz a forgatásban résztvevőkre.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

A kulisszatitkos felvételeken természetesen nem láthatóak a versenyzők, hogy még csak véletlenül se derülhessen ki, hogyan állnak. Egy páros már biztosan távozott, hiszen lezajlott az első hajsza, amit még jó pár fog követni.

Nóri is kapott egy testőrt, aki nagyon kedves, figyelmes, de egyúttal rendkívül profi is. Jól ismeri Mexikót, az ottani veszélyeket, és a különböző jeleket, amik láttán adott esetben azonnal cselekednie kell.

Szerencsére egyelőre minden rendben van, Nóri pedig a héten reagált az őt ért támadásokra, miután többen csúnyának nevezték smink nélkül. A TV2 sztárja nem esett kétségbe, és közben elkészült az újabb videós anyag.

Ebből megtudhattuk azt is, hogy Nóri testőre Madonna biztonsági sofőrje volt, amikor a legendás énekesnő Mexikóban járt. Ezt még az Ázsia Expressz műsorvezetője sem tudta, aminek nagyon örült.