Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,20 Ft
Bitcoin
27,305 $

Ördög Nóri: „Soha ennyiszer nem írtátok le, milyen ronda vagyok smink nélkül”

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Voltak, akik nem éppen tiszteletteljes módon írták le a véleményüket Ördög Nórinak, akit rondának neveztek smink nélkül.

Ördög Nóri az egyik legtapasztaltabb televíziós szakember Magyarországon. Nagyon régóta aktív a szakmában, és valószínűleg ez még jó darabig így marad, miközben két gyermek édesanyja, akik a legfontosabbak számára.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Több üzleti vállalkozásuk van, a vendéglátást is kitanulták, és abban is nagy sikereket értek el. Nóri élete mindig változik, mindig vannak új dolgok benne, és imádja a munkáját, akkor is, ha az nem könnyű.

Márpedig az Ázsia Expresszt forgatni az egyik legnehezebb feladat, és megtudhattuk, minden eddiginél több biztonsági ember vigyáz a stábra Mexikóban. Bármerre is jár odakint Nóri, folyamatosan követi egy testőr, mert sosem lehet tudni, milyen veszély leselkedhet rá.

Időközben lezajlott az első hajsza a versenyben, de természetesen nem tudhatjuk, kik estek ki elsőként. Azt viszont igen, hogy soha ennyiszer nem írták le Nórinak, „milyen ronda smink nélkül.”

„Az első pihenőnapunk egypercese. Ilyenkor az ember nem csak a bőröndjeit rendszerezi, hanem a gondolatait is. És hogy milyen tanulságokkal szolgált ez a másfél hét, amióta itt vagyok? 1. Nagyjából ennyit bírok a családom nélkül. (Mindjárt jönnek.) 2. A biztonság otthon olyan magától értetődő. Itt dolgozni kell érte.”

„3. Soha ennyiszer nem írtátok le, milyen ronda vagyok smink nélkül. Köszönöm, már felfogtam. Legyek akkor én az élő példa, hogy mennyit számít akár csak egy kicsi smink is! Ajánlom magamat.” – írta a posztjában Nóri.