Clouds
21 Budapest
Dollár
345,51 Ft
Euró
370,58 Ft
Font
430,18 Ft
Bitcoin
27,122 $

Ázsia Expressz: testőr követi Ördög Nórit Mexikóban (videó)

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ördög Nórira is vigyáznak Mexikóban, külön biztonsági ember figyeli a lépteit, semmit sem bíznak a véletlenre.

Ördög Nóri már túl van pár hasonló forgatáson, de ez most egészen más, mivel elhagyták Ázsiát, hogy felfedezzék Amerikát. Már javában zajlanak a forgatások, ami egyúttal azt is jelenti, ezen a héten kiesik/kiesett az első páros.

Soron kívül Óriási pénzt lehetett nyerni az Ötöslottón, itt vannak a nyerőszámok

Természetesen a részletekre csak később, a forgatások után kerül sor. Ugyanakkor így is nagyon izgalmas figyelni az eseményeket, köszönhetően Nórinak, aki egyperces videós összefoglalókkal jelentkezik a helyszínről.

Megtudhattuk, soha ezelőtt nem vigyázott ennyi biztonsági ember a stábra, mint most Mexikóban. Nyilván ennek megvan az oka, és egyes helyszíneken nem is állhatnak meg, tovább kell hajtaniuk, hiszen veszélyes.

Mindenki vállalta a kockázatot, de a biztonsági szolgálat emberei mindenre figyelnek. Többek között Nórit is közel követi egy testőr, akit Hectornak hívnak, és helyiként maximálisan tisztában lehet az esetleges veszélyekkel.

Nóri a legutóbbi egyperces videójában árulta el, lezajlott az első hajsza, ami igencsak hosszúra sikeredett. Tehát már meg is lehet az első kieső duó, és a folytatás csak izgalmasabb, látványosabb lehet.

„A mexikói nappal bizony nagyon kell vigyázni. A mai egyperces más tanulsággal nem szolgál, viszont megismerhetitek Hectort, a bodyguard-ot, és tanúi lehettek, ahogy egy bizzegő bogár és egy skorpió kézen fogva megzavarja a nyugalmunkat.”