Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,27 Ft
Euró
381,85 Ft
Font
445,00 Ft
Bitcoin
43,286 $

Így szurkol Orbán Viktor a Magyarország-Montenegrón az unokákkal

Orbán Viktor nagyon jó nagypapa, imádja az unokáit, akik együtt nézik vele a válogatott mérkőzést a Puskás Arénában.

Fotó: Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott játékosa a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõk tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkõzésen a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, egy igen jó kezdőcsapatot küldött pályára Marco Rossi Montenegró ellen a Puskás Arénában. A mérkőzés, mely arról dönt, hogy ki lesz a csoportelső az Európa-bajnokság előtt.

Szerencsére a kijutás már megvan, a miniszterelnök is az elsők között gratulált az eredményhez. Az sem lehetett kérdés, hogy kilátogat a következő találkozóra, aminek ideje alatt Montenegró az ellenfél. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Cikkünk megírásának pillanatában nem állt jól a magyarok szénája, vezetéshez jutottak a vendégek, és a magyar csapat ismét tudása alatt játszik, már a harmadik mérkőzés óta, aminek nemigazán találni az okát.

Ez leginkább talán a sérülteknek tudható be, illetve a balszerencse is szerepet játszhat. A srácok azonban mindig képesek meglepetést okozni és bízzunk benne, hogy ez így lesz jövő nyáron is a kontinenstornán.

Rengeteg gyermek látogatott ki a mérkőzésre, ott vannak Orbán Viktor unokái is. A miniszterelnök nem mellesleg nemrég hatszoros nagypapa lett, ugyanis megszületett a hatodik unokája.