Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Itt van Marco Rossi kezdője Montenegró ellen

Marco Rossi szövetségi kapitány igyekezett egy erősebb kezdőcsapatot pályára küldeni a Montenegró ellen az utolsó Eb-selejtezős mérkőzésen.

Fotó: Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Bulgária és Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtező mérkőzések előtti kerethirdető sajtótájékoztatón a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) telki edzőközpontjában 2023. november 7-én. MTI/Illyés Tibor
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A bolgárok ellen már bebiztosította az Eb-részvételét a magyar válogatott, ráadásul egyenes ágon. Évtizedek óta nem volt példa erre, így a pókselejtezők ezúttal semmilyen formában nem fognak bennünket érinteni.

Marco Rossi sem tagadta, hogy továbbra is hatással vannak rá a bolgár események, viszont már neki is Montenegró ellen kell készülnie fejben. Szoboszlai Dominik szintén megosztott pár érdekes gondolatot a meccsről, és az igazi ünneplésre most készülnek. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Ugyan Szófiában is kijutott az ünneplésből, majd Magyarországon is koccintottak, a Montenegró elleni meccsen akarnak igazán ünnepelni a hazai közönség miatt. Nem mellesleg ma délután dől el, hogy a magyar válogatott csoportelsőként jut-e ki tornára.

A csapat nagyon magabiztos, és szeretnének törleszteni, mert a legutóbbi két meccsen nem voltak meggyőzőek: Sokba is kerülhetett volna mindez, de szerencsére Montenegró ellen már csak valóban a csoportelsősség a tét.

Rossinak nincs könnyű dolga, és nemcsak Kerkez kiállítása miatt, aki értelemszerűen nem léphet pályára. A sérültek is gondot jelentenek, de az alább látható kezdőcsapat is kellően erősnek tűnik a Puskás Arénában. Most pedig íme, Rossi kezdője Montenegró ellen:

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.