Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,27 Ft
Euró
381,85 Ft
Font
445,00 Ft
Bitcoin
43,286 $

Megszületett Orbán Viktor miniszterelnök hatodik unokája

Orbán Viktor miniszterelnök duplán lehet boldog, hiszen egyrészt kijutott a magyar válogatott az Európa-bajnokságra, másrészt megszületett a hatodik unokája.

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k) köszöntőt mond, amikor fogadja a Magyar Diaszpóra Tanács tagjait a Karmelita kolostorban 2023. november 16-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Mint arról már mindenki értesülhetett, a Marco Rossi vezette magyar válogatott kvalifikálta magát az Európa-bajnokságra. Évtizedek óta nem volt példa arra, hogy a csapat egyenes ágon kvalifikálja magát egy ilyen nagy tornára.

Természetesen Orbán Viktor miniszterelnök is az elsők között gratulált, aki most duplán boldog lehet, mert megszületett a hatodik unokája. A Blikk még június közepén írt arról, hogy a miniszterelnök ismét nagyapai örömök elé néz. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

A 29 esztendős lánya, Szokira-Orbán Sára és a férje, Szokira Tamás közös gyermeke szerda délelőtt jött világra a fővárosban. A lap úgy tudja, a gyermek a Szent Imre kórházban született meg, aki a Zsigmond Viktor nevet kapta.

A Blikk biztos forrásra hivatkozva írja azt, hogy Orbán Viktor nem sokkal a gyermek megszületése után meglátogatta a babát és az édesanyját, akik jól vannak. Eddig is nagy családja volt a miniszterelnöknek, és most újabb gyermekkel bővültek.

Az ország első embere szeret sok időt eltölteni a családjával, az unokáival, akik időről időre egyes programokra is elkísérik a büszke nagypapát. Orbán Viktor ezzel is példát mutat a honfitársai előtt, miszerint a család az első és a gyermekeknél nincs fontosabb, hiszen ők a jövő. A Fidesz emiatt továbbra is nagy figyelmet fordít a családok támogatására, és a Csok Plusz is ezen kezdeményezésések közé tartozik.