Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Fotókon Orbán Viktor kínai látogatása Pekingből

Orbán Viktor egy nagyon fontos találkozón van túl Kínába, ahonnan az Egyesült Államok felé vette az irányt.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b3) és Hszi Csin-ping kínai elnök (j3) tárgyal Pekingben 2024. július 8-án. A kormányfő mellett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (b2) és Bóka János európai uniós ügyekért felelős miniszter (b4), valamint Máté János, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkár (b5) és Bíró Marcell, a miniszterelnök nemzetbiztonsági főtanácsadója (b). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Ázsia

Szabó Kata

Szerkesztő

Orbán Viktor nagyon korán landolt Kínában, majd nem sokkal később már a kínai elnökkel tárgyalt. Fontos beszélgetéseken van túl a magyar miniszterelnök, aki a békemissziójának égisze alatt utazott el az ázsiai országba.

Szijjártó Péter is megszólalt a látogatás kapcsán, aki szintén ott volt a helyszínen. Pár órával ezután az USA volt a célállomás, ahol Orbán Viktor folytatja a békemissziós küldetését, mint az EU soros elnöke. Alább pedig a kínai látogatásáról készült felvételeket láthatjuk, majd hasonlót várhatunk az amerikai útjáról is. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.