Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,83 Ft
Euró
394,50 Ft
Font
466,81 Ft
Bitcoin
68,318 $

További Hírek

Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Hszi Csin-ping kínai elnök nagy bejelentésekkel készülhet csütörtökön.

Orbán Viktor és felesége elsőként üdvözölhette Kína elnökét, aki egy óriási különgéppel érkezett meg Magyarországra, Budapestre.

Az esti órákban landolt Kína elnökének gépe, akit már nagyon várt a magyar küldöttség, és a következő napokat Budapesten fogja tölteni.

Hamarosan Magyarországra érkezik a kínai elnök, akit honfitársai a jelek szerint már nagyon várnak.

Karácsony Gergely azt állítja, sok kellemetlenséget jelent a budapestiek számára Kína elnökének fővárosi látogatása.

Hszi Csin-ping kínai elnök Budapesten is fontos bejelentéseket tehet, amik jövedelmezőek lehetnek Magyarország, a magyar emberek számára.

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környékén is fokozott ellenőrzésre kell számíatani a kínai elnök érkezése miatt.

Hszi Csin-ping egy 400 fős delegációval érkezik Magyarországra; forgalomkorlátozásokra kell készülni szerdától egészen péntekig a fővárosban.

A kínai elnök kétnapos budapesti programja során Orbán Viktor miniszterelnökkel és Sulyok Tamás köztársasági elnökkel fog tárgyalni, miközben már most hatalmas biztonsági előkészületek zajlanak a küldöttség fogadására.

Budapest belvárosában és a repülőtér környékén átmeneti forgalomkorlátozásokra kell felkészülni szerda estétől péntek délutánig Hszi Csin-ping kínai elnök és delegációja magyarországi látogatása kapcsán.