Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,77 Ft
Euró
397,54 Ft
Font
470,44 Ft
Bitcoin
63,876 $

Videó arról, ahogyan Orbán Viktor szemtől szemben osztja ki a baloldalt

Orbán Viktor a baloldal kérdéseire válaszolt az Országgyűlésben, melynek ideje alatt több támadást is kapott.

...svg content...Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök azonnali kérdésre válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2024. június 10-én. Mellette Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes. MTI/Kovács Attila
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy Orbán Viktor pihentető napokon lenne túl, mert egy rendkívül fárasztó időszakot zártak le a kampánnyal. Rövid időn belül több interjút is adott a televízióban, először a TV2 vendége volt, majd a Hír TV-hez ment, onnan pedig az M1-be.

Magyar Péter az M1-es interjút látva ugyanazt követeli magának a köztévétől, aminek érdekében nyílt levelet írt, miközben Menczer Tamás azt üzente neki, soha nem lesz belőle miniszterelnök, és egy jellemtelen embernek nevezte. A Fidesz politikusa szerint Magyar el fogja árulni a szavazóit, már a 2026-os választások előtt. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Ismét sokat beszélnek a Tisza Párt vezetőjéről, ezúttal az ATV-ben látott botrányos pillanat miatt, amikor fogta magát, és élő adásban kisétált. Rónai Egon nem marasztalta, majd a csatorna is megszólalt a botrány kapcsán. Többek között azt a dokumentumot is nyilvánosságra hozták, amiben a Magyar Péternek küldött felkérések szerepelnek.

Orbán Viktor pedig az Országgyűlésben válaszolt kérdésekre, és rendesen kiosztotta a baloldalt, szemtől szemben. Nem ért egyet azokkal a véleményekkel, miszerint a Fidesz kudarcot vallott a választásokon. A kormányfő szerint ez így is rekord, és nem lehet mindig világrekordokat úszni.