Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Opitz Barbi az álomférfiról: szeressen feltétel nélkül, de ne legyenek túl nagy elvárásai

Számára többek között az is fontos, hogy a párja megbízható legyen, őszintén megoszthasson vele bármit, s ne akarja megváltoztatni.

Fotó: Instagram/Opitz Barbi
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Opitz Barbi korábban elárulta, a Valentin-nap az egyik kedvenc ünnepe, amely számára akkor a legtökéletesebb, ha az egész napot a párjával töltheti békében, szeretetben, szerelemben, romantikában. Emellett imádja a gyertyafényes vacsorákat, de az apró ajándékokért is odáig van. „Ha konkrétan az ajándékokra gondolok, akkor én a kis cuki ajándékoknak örülök a legjobban. Mondjuk egy plüssmackónak” – jegyezte meg.

Így ha kedvese ezekkel lepi meg, garantált a siker. A Bors pedig nemrégiben arról faggatta az énekesnőt, számára milyen egy tökéletes kapcsolat, egy tökéletes partner, amelyre őszinte választ adott. „Nekem csak alapelvárásaim vannak a férfiakkal kapcsolatban” – kezdte a lapnak Barbi, aki aztán fel is sorolta ezeket az alapelvárásokat. „Legyen megbízható, érezzem azt, hogy nem csak a párom, de egyben a legjobb barátom is, akivel mindent őszintén megoszthatok” – mondta. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Majd azzal folytatta: „Szeressen feltétel nélkül, ne legyenek túl nagy elvárásai. A hűség, az őszinteség, az elfogadás is alap dolgok, de szerintem az is fontos, hogy ne akarjon megváltoztatni. Emellett az együttérzés, empátia sem elhanyagolható, szeretem, ha egy férfi ki tudja mutatni az érzelmeit. És akkor még ide mondhatnám a külsőségeket is, hiszen az, ami először megfog valakiben”. Ezt követően az énekesnő azt is bevallotta, hogy ismét foglalt a szíve, ám azt nem szerette volna elárulni, kiről van szó.

A pletykák viszont már korábban szárnyra kaptak, miszerint a tavaly novemberi szakítás után Barbi újra összejött a korábbi párjával. Egy neve elhallgatását kérő barát is megerősítette ezt pár napja a Ripostnak, hozzátéve, hogy az énekesnő most nagyon boldog, s bízik benne, hogy ezúttal máshogy alakul az élete Alberttel. „Annyit kértem tőle, hogy vigyázzon magára, és saját magát helyezze az első helyre” – emelte ki.

„Nem tudom, hány felvonása lesz még ennek a szerelmi történetnek, nekem csak annyi a fontos, hogy Barbi jól érezze magát és ne sérüljön. Egyébként most kiegyensúlyozottnak és vidámnak tűnik, remélem, ez így is marad” − nyilatkozta az említett barát, ám ennél többet nem szeretett volna elárulni a párosról. Talán a későbbiekben az énekesnő maga beszél majd arról, mi a helyzet vele szerelmi téren, addig viszont a rajongóknak várniuk kell.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.

Eljött a nagy nap, élőben adja a tv a Barcelona-PSG meccset

A Bajnokok Ligája negyeddöntőinek visszavágója következik, amiket élőben közvetít a televízió, melyekre milliók kíváncsiak, szerte a világon.