Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,392 $

Opitz Barbi dekoltázserős megjelenése kilométerekről látszik

Opitz Barbi egy nagyon elegáns és kihívó megjelenést választott magának, ami nem áll tőle túl távol.

...svg content...Fotó: Instagram/Opitz Barbara Krisztina
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Mostanában a sztárok egyre inkább szeretnek változtatni, és ez most nem a párkapcsolatokra értendő, bár ott is vannak problémák. Elsősorban a megjelenésre, a frizurákra gondoltunk, több híresség is kellően bátor volt ahhoz, hogy valami egészen másra mondjon igent, amivel nyilván kockáztatnak is.

Ez mindig benne van a pakliban, nem lehet kikerülni, viszont láthatjuk, hogy Sarka Kata esetében is milyen jól sült el a dolog. 18 év után mondott nemet a póthajára, és jobb döntést aligha hozhatott volna, annyira jól áll neki ez a stílus. Nem mellesleg lenyűgözően néz ki, szóval minden összeállhatott számára. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Hozzá hasonlóan Gáspár Evelin húga, Virág szintén egy egészen más frizurával köszönt be. Nagyon más most a haja Virágnak, akit sokan várnak a képernyőre, bíznak abban, hogy ott lesz a Gáspárék legújabb évadában, ami a TV2-n fog forogni. A forgatások a háttérben talán már meg is kezdődtek, érdekes lesz figyelni az eseményeket.

Tóth Gabi szintén váltott, bár az ő frizurája már megosztja az emberek véleményét. Ez nagyban köszönhető annak is, hogy rendkívül megosztó a karaktere, és sokan csak emiatt támadják. Legutóbb Disney-slágereket énekelt odahaza a kislányának, és mint mindig, nagy sikert aratott vele.

Opitz Barbi frizurája ugyan nem változott, az legendásnak mondható. Abszolúte a védjegye, akárcsak a dekoltázserős megjelenés, mellyel ismét igencsak fel tudta hívni magára a figyelmet, a rajongók szabályosan megőrülnek érte, annyit dicsérik.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.