Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,18 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,87 Ft
Bitcoin
60,211 $

Disney-slágereket énekelt otthon Tóth Gabi (videó)

Ezúttal Disney-slágereket énekelt Tóth Gabi, megmutatván a hangját, ami sokakat lenyűgözött, többek között a kislányát is.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

A kis Hanna már hozzászokhatott édesanyja énekhangjához, gyakran énekel neki otthon. Így nőtt fel a kislány, akinek mindez teljesen természetes lehet, és nála többet aligha hallhatta bárki is énekelni Gabit, aki nemrég egy mezéről jelentkezett be, ahol szintén kieresztette az énekhangját, megmutatta, mire képes.

Most pedig kicsit részletesebben beszélt a terveiről, arról, hogyan képzeli el magát a jövőben. Igen határozott szavakat fogalmazott meg, és abban is biztosak lehetünk, hogy Gabi meg fogja találni a helyét az életben. Jelenleg énekeskarrierje újjáépítésén dolgozik, és nagyban szervezik az első gyerektáborukat. Soron kívül Nyomozást indított a rendőrség a Vígszínházban történt baleset ügyében

Gabi boldog, hogy ezt teheti, boldogabb aligha lehetne Papp Máté Bence oldalán, akiben megtalálta az igazi férfit. Egy olyan férfit, akiben láthatja saját magát is, a közös értékeket, és így tovább. Minden passzol közöttük, és nem kizárt, hogy később saját családot is fognak alapítani, de Gabi tagadta, hogy jelenleg terhes lenne.

Legutóbb is odahaza énekelt a kislányának, aki különböző Disney-slágereket szeretett volna hallani tőle. Ha kíváncsiak vagytok a nagy előadásra, akkor nincs más dolgotok, mint erre a linkre kattintani a videóért, benne Gabi legújabb éneklésével, pillanatok alatt váltott hangnemet, ügyesen megoldotta.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.