Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,77 Ft
Euró
396,44 Ft
Font
468,88 Ft
Bitcoin
65,618 $

Sarka Kata a hátán vitte fel a lépcsőkön a barátnőjét (videó)

Sarka Kata és barátnője odakint edzettek, egymást vitték a hátukon, miközben lépcsőn felfele mentek.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Aligha van jelenleg olyan híresség Magyarországon, aki komolyabban veszi az edzéseket Sarka Katánál, és nem ez az élete. Azok, akik ebből élnek, hivatásszerűen sportolnak, nem tartoznak bele ebbe, bár név nélkül, azért nem egy ilyen versenyzőt nyomna le Kata a megjelenésével, és akkor finoman fogalmaztunk.

Ez sokat elmond arról, hogy Kata milyen szinten van, illetve egyesek versenyzőként sem képesek kihozni magukból a maximumot. Katánál ez nem jelent problémát, rengeteget edz, és kemény edzés munkát végez. Aki figyelemmel követi az életét a közösségi médiában, az pontosan láthatja ezt. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Fantasztikus formában van, és nemrég a Miss World Hungary egyik eseményén elárulta, 18 év után megvált a póthajától. Jobb döntést nem is hozhatott volna, mert szenzációsan áll neki a rövid haj, még szebb, még vonzóbb lett általa, ami csak nagyobb önbizalmat adhat neki a tükörrel szemben állva.

Valóban kimagasló formát mutat, és sokakat motiválhat ezzel, elsősorban saját magát. Maximális dicséretet érdemel, mert aki háromgyermekes édesanyaként is képes erre, azelőtt valóban nem létezik lehetetlen. Kereshetne kifogásokat, helyette inkább keményen edz, az esetek többségében odabent.

Legutóbb a barátnőjével közösen odakint edzettek, kemény lépcsős gyakorlatokat végeztek. Kata és barátnője egymást vitte a hátán, amiről videó készült, melyet erre a linkre kattintva nézhettek meg korlátozott ideig.

Karácsony Gergely tartotta a szavát, kérvényezte a főpolgármester-választás megismétlését

Noha az újraszámlálás után is ő nyerte a választást, a főpolgármester tartotta magát korábbi ígéretéhez, új választás kiírásáért folyamodott.