Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,784 $

Videón Sarka Kata kemény hasedzése

Sarka Kata újabb edzős videóval jelentkezett, és talán nem lenne rossz ötlet a részéről saját YouTube-csatornát indítania, amin belül az egészséges életmódot hirdetné, kiegészítve azt az edzésekkel, receptekkel, és így tovább.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem kérdés, hogy a hírességek világából Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília az egyik legfittebb, és nem győzzük hangsúlyozni, hogy mindezt háromgyermekes édesanyaként teszik le az asztalra. Ezzel jelentős motivációt adhatnak azoknak, akik szintén édesanyák, de küzdenek a motivációval, a kitartással.

Mindenkiben ott van az erő, csak azt felszínre kell hozni, és már alig pár hónap alatt is drasztikus változásokat lehet elérni. Ezen idő alatt nemcsak a testünk, hanem a lelkünk és a mentális képességeink is akkora löketet kapnak, mint amit nem is gondoltunk volna. Márpedig ez valóban így működik, érdemes erre az útra lépni. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Sarka Kata már megtett ezt egy ideje, és 2024-re olyan magas szintre kapcsolt, mint azelőtt soha. Ez szemmel látható, nem volt még ilyen formában, és élvezi, amit csinál, heti szinten legalább négy alkalommal edz. Az edzései pedig sokrétűek, és ha csak este van ideje elmenni edzeni, akkor sem keres kifogásokat.

Legutóbb is az esti órákban edzett az egyik barátnőjével, és nem éppen csak lábra edzenek. Sok nő követi el ezt a hibát, hogy kizárólag lábra edzenek, ami főként a fiataloknál vehető észre, mert azt gondolják, elég, ha kizárólag azon a területen formásak. Sajnos ez nem így van, és ennek egy igen aránytalan test a végeredmény.

Katáék minden izomcsoportot átmozgatnak, és keményen, mint azt látni is a róluk készült videóban. A hasedzést sem teszik félre, jól megfigyelhető az egyik ilyen gyakorlat, ami rendkívül hatékony, és hamar komoly változásokat lehet elérni általa. Ha kíváncsi vagy az új edzős videóra, akkor csak kattints erre a linkre.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.