Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,80 Ft
Euró
390,74 Ft
Font
464,18 Ft
Bitcoin
63,952 $

Videón Varga Barnabás parádés meg nem adott gólja az Olimpiakosz-Ferencváros meccsről

Varga Barnabás parádés gólt szerzett az Olimpiakosz ellen, de azt végül nem adták meg, ami a végén még sokba kerülhet.

...svg content...Fotó: Ferencvárosi játékosok a labdarúgó Konferencia-liga nyolcaddöntőjébe jutásért játszott, Olimpiakosz - Ferencvárosi TC első mérkőzés után a pireuszi Karaiszkakisz Stadionban 2024. február 15-én. A görög csapat 1-0-ra győzött. MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dejan Sztankovics, a Ferencváros edzője a tőle megszokott nyugalommal várta a mérkőzést a Konferencia-ligában az Olimpiakosz ellen. Papíron a görögök erősebbek, mint a Fradi, ráadásul egy rendkívül tapasztalt szakember vette át az irányítást, aki megreformálhatja a szebb napokat is látott alakulat játékát.

Mindig ideálisabb idegenben kezdeni egy oda-visszavágót, és a Ferencváros nagyon is jól játszott Görögországban. Olyannyira, hogy pillanatok alatt megszerezték a vezetést a zöld-fehérek Varga Barnabás parádés góljával, amit végül nem adtak meg. Furcsa jelenet volt, sokak szerint megadható lehetett volna a gól. Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

A Fradi a folytatásban is sokat rohamozta a görögök kapuját, akik mintha nem is odahaza játszottak volna, annyira beszorultak a kapujuk elé. A teljes képhez az is hozzátartozik, hogy olyan perceket is láthattunk, amikor a Ferencváros került nehéz helyzetbe, és Dibusz nem egy góltól védte meg csapata kapuját a szenzációs védéseivel.

A gólnál tehetetlen volt, nem tehetett róla, a védelem annál inkább, mert már a beadásnak sem szabadott volna megtörténnie, majd odabent volt egy kisebb kavarodás. Ezzel a szerencsés góllal otthon tartotta a győzelmet az Olimpiakosz, de nem lehetnek rá büszkék, és nem nyugodhatnak meg a visszavágó előtt.

Minden Budapesten dől el, mindössze egy gól a Fradi hátránya, így jó esélyük lehet arra, hogy a következő héten fordítsanak. Varga Barnabás ezúttal is kulcsszerepet játszhat ebben, és Sztankovics már láthatja, milyen játékot játszik az Olimpiakosz az új edzővel, ráadásul a Groupama Aréna előnyt jelenthet a rengeteg Fradi-szurkolóval.

Máris megkezdődtek a minimálbér emeléséről szóló egyeztetések - ennyi lehet az emelés mértéke

A Liga Szakszervezetek elnöke szerint a munkáltatók többsége támogatná a 10 százalékos minimálbér-emelést 2025-re.