Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,089 $

Győzelmet érdemelt volna a Ferencváros, szerencsés góllal nyert az Olimpiakosz

Előzetesen örültünk volna egy döntetlennek a Konferencia-ligában az Olimpiakosz ellen, viszont a mutatott játék alapján abszolúte benne volt a pakliban a győzelem is.

...svg content...Fotó: Cristian Ramírez (k), a Ferencváros, valamint Jórgosz Maszurasz (j) és Rodinei (b), az Olimpiakosz játékosai a labdarúgó Konferencia-liga nyolcaddöntőjébe jutásért játszott, Olimpiakosz - Ferencvárosi TC első mérkőzésen a pireuszi Karaiszkakisz Stadionban 2024. február 15-én. MTI/Illyés Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Sztankovics nagyon reálisan nyilatkozott a Konferencia-liga mérkőzés előtt, hiszen az Olimpiakosz egy erős görög csapat, nagy nemzetközi múlttal, új edzővel, illetve odahaza játszhattak, ami mindig előnyt jelent. A hangulatra sem lehetett panaszra, és a Ferencváros edzője egy igen erős kezdőt küldött fel a pályára.

A Fradi a saját szurkolói miatt hozzászokhatott a hatalmas hangulathoz, így nem illetődtek meg. Olyannyira nem, hogy szinte azonnal megszerezték a vezetést Varga Barnabás fejesével, aki klasszisként játszik a legendás magyar csapatban, Nemcsak lábbal, hanem fejjel is rendkívül veszélyes tud lenni, és ebből a görögök is kaptak egy kisebb ízelítőt. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Az elemezés után azonban nem hagyták jóvá a gólt, pedig úgy tűnt, az megadható. Emiatt elmaradt a vezetés, viszont a vendégek nem omlottak össze, és abszolúte kemény ellenfélként küzdöttek, az egész mérkőzés alatt. Ez meglephette az Olimpiakoszt, voltak olyan perceik, amikor szinte azt sem tudták, mit akarnak.

Szerencsés gólt szerzett az Olimpiakosz

A Fradi igyekezett ezt kihasználni, és az sem volt ritka, amikor a kapuja elé szegezte az Olimpiakosz játékosait. Utána fordult a kocka, a második félidő második felében a görögök nyomtak, igyekeztek legalább egy gólt begyötörni, hogy előnyből várhassák a budapesti visszavágót, aminek a Ferencváros lehet a favoritja.

Összességében egy kiválóan játszó Ferencvárost láthattunk, amihez Dibusz is hozzájárult, akinek a második félidőben ugyancsak volt egy parádés védése. Nem sok kapus ért volna le arra a labdára, amit a 80. percben küldött meg az Olimpiakosz játékosa. Ekkor még mindig volt hátra több mint 10 perc, hogy akár a Fradi hozza el a győzelmet.

A 83. percben egy beadást követően kihagyott a magyar csapat védelme, a lehető legrosszabbkor, és El Kaabinak még szerencséje is volt, majd a hálóba passzírozta a labdát, amivel megszerezték a vezetést. A folytatásban már nem változott az eredmény, egy hét múlva pedig jöhet a visszavágó a Groupama Arénában.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

A MÁV-Volán-csoport megerősítette, a nagy hőségre való tekintettel folytatják a vízosztást a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon.