Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,92 Ft
Euró
386,49 Ft
Font
454,30 Ft
Bitcoin
69,549 $

Pályára lép a Ferencváros a Magyar Kupa elődöntőjében, élőben adja a tv

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy a Ferencváros is megvívja a maga csatáját a Magyar Kupa elődöntőjében.

...svg content...Fotó: A szurkolók ünnepelnek a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Kisvárda Master Good mérkőzés után a Groupama Arénában 2024. április 20-án, mert az FTC matematikailag megnyerte a bajnokságot. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Érdekes napokon van túl az NB1 mezőnye, miután a Paks ötödik egymást követő alkalommal is vereséget szenvedett. Súlyos és nagy pofonba futottak bele a Puskás Akadémia otthonában, és már nem ők a másodikak. Ha így folytatják tovább, még a biztosnak hitt dobogóról is lemondhatnak, ami kellemetlen lenne.

Kellemetlen lenne, mert a bajnokságot is vezették a Ferencváros előtt, és senki nem számított ekkora lejtmenetre. Bognár György azt mondta, nem nyújtottak NB1-es szintet, de ennél már nincs lejjebb. Mindeközben emiatt a Ferencváros már most megszerezte a bajnoki címet, szám szerint a 35. trófeáját. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

A Paks kedd este tért vissza a pályára, és ugyan a Kisvárda vezetett ellenük a Magyar Kupában, végül a paksiak jutottak be a döntőbe. Már csak azon izgulhatnak, hogy valamilyen csoda folytján a Nyíregyháza legyen a másik döntős, amire nincs túl sok esély, mert a Ferencváros a másik elődöntős. A Nyíregyháza-Ferencváros meccset az M4 Sport közvetíti élőben szerda este 20 órától.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.