Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

Ilyen profin síel Novák Katalin (videó)

Novák Katalin rendkívül profin síel, és nagy sebességgel teszi ezt, le a kalappal előtte, sokan irigykedhetnek erre a tudásra.

Fotó: Facebook/Novák Katalin
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Novák Katalin köztársasági elnökként igen elfoglalt, valójában elfoglaltabb, mint valaha. A munkája sok külföldi utazással is jár, ami nyilván fárasztó tud lenni, de ez ennek a része, és Novák is tudta, hogy mindez mit jelent. Ugyanakkor az ország első női köztársasági elnökeként kötelességének érzi, hogy mindig készen álljon.

Amikor csak teheti, sportol, igyekszik összekötni mindezt a munkáival, amikor van egy kis szabadideje. Ilyenkor súlyt ragad, vagy kimegy a szabadba futni, mielőtt folytatná a tárgyalásokat. Nem mindig van erre lehetősége, de ha igen, akkor él a lehetőséggel, és igyekszik új sportokat is megismerni, melyekhez szintén van tehetsége. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Legutóbb Bosznia-Hercegovinában járt, aminek szintén nagy a történelme. Talán sokan nem tudják, de egykor téli olimpiát is rendezhetett az ország, még a 80-as évek közepén, ami hatalmas szó volt. Még mindig rendkívül büszkék erre, és most ott síelhetett Novák Katalin, ahol egykor a sportolók siklottak le az érmekért.

Novák az évek alatt igen komoly sítudásra tett szert, és egy legendás helyszínen róhatta a kilométereket. „Síelés az egykori téli olimpiai helyszínen. Bosznia-Hercegovinában nagyon büszkék arra, hogy az országban rendezték az 1984-es téli olimpiát. Ezért fogadtam el örömmel a meghívást, hogy a tárgyalások után megmutassák a korábbi olimpiai helyszínt, Jahorinát.”

A köztársasági elnök számára kiemelten fontos a nemzetközi kapcsolatok ápolása, így hálás a meghívásért, nagyon jól érezte magát a sípályán, ahol együtt síelhetett a helyiekkel. „A nemzetközi kapcsolatokban a tisztelet egyik jele, ha értékeljük azt, amire a másik büszke. Köszönöm a meghívást! Jó volt együtt síelni a helyiekkel.”

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.