Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,29 Ft
Euró
385,80 Ft
Font
451,39 Ft
Bitcoin
69,455 $

Elképesztő összeget fizethet a Nike a Barcelonának, hogy mezszponzor maradjon

A legfrissebb hírek szerint komoly esély mutatkozik rá, hogy a jelenlegi mezszponzor a következő tíz évre is a katalánokkal marad.

...svg content...Fotó: Unsplash/Patrick T'Kindt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Marca értesülései szerint a Barcelona sikeresen megújította partnerségét a Nike-val, melynek értelmében a következő tíz évre 1,2 milliárd eurót fizet majd a Nike.

A megállapodással, amely 2034-ig hosszabbítaná meg az amerikai sportruházati óriás és a katalán futballklub közötti kapcsolatot, a Barcelona szezononként 120 millió eurót keresne. A megállapodás jelentős pénzügyi lökést jelenthet a Barcelona számára, amely egy ideje már pénzügyi működésének stabilitására törekszik. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

A Barcelona, amely 1998 óta áll kapcsolatban a Nike-val, annak ellenére döntött a céggel való folytatás mellett, hogy a rivális márka, a Puma is versenyképes ajánlatot tett. A Puma ajánlatát, amely bónuszokkal együtt szintén 120 millió eurót tett ki, fontolóra vették, ám a Nike-val való hosszú távú kapcsolat és a jelenlegi szerződéses előnyök megkönnyítették a döntést.

Korábban arról lehetett hallani, hogy a Nike nem hajlandó megemelni az ajánlatát, így sokáig a Puma tűnt befutónak, ám a jelek szerint a dolgok hamar változhatnak.