Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Neymar nemrég született kislánya már brazil mezben van

Neymar nagyon büszke a nemrég született kislányára, aki már mos rendkívül fontos számára, és az is marad.

Fotó: Instagram/NJ
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Neymar magánélete sosem volt viharoktól mentes, nem egy esetben hoztak le róla olyan cikkeket, miszerint megcsalta a párját. Igen meredek sztorik is napvilágot láttak róla, amik nyilván nincsenek jó hatással a karrierjére.

A brazil világsztár hónapokkal korábban egy hosszabb posztban kért bocsánatot kedvesétől, aki azóta világra hozta a kislányukat. A helyi lapok arról cikkeztek, hogy Neymar a várandósság alatt is megcsalta a fiatal lányt. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Ami biztos, a kislány megszületett, egészséges és nagy szeretetben nőhet fel. Neymarnak most még több ideje van a kislányával foglalkozni, mivel jó ideig nem fog játszani a súlyos sérülése miatt.

Már megoperálták, és úgy tűnik, ez egy minden eddiginél hosszabb kihagyás lehet számára. A brazilok edzője is megszólalt Neymar sérülése kapcsán, ami nyilván a csapatot sem érinti túlságosan jól.

És akkor mit szóljon Neymar új klubja, akik csak pár meccsig láthatták a pályán a brazilt, ráadásul rengeteg pénzt fizetnek neki. A futballista otthon lábadozik és láthatóan nagyon büszke a kislányára.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.