Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

Neymar újabb botrányba keveredett, két nővel bukott le

A brazil sztárfocista újabb nőügyével került a címlapokra, miközben szerelme éppen az első közös gyermekükkel várandós.

Fotó: MTI/EPA/Majama Kimimasza
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

A szaúdi bajnokságban gólpasszal bemutatkozó Neymar a hét elején az ázsiai Bajnokok Ligájában lépett pályára, ráadásul először volt kezdő az al-Hilal csapatában, ám a focista nem csak emiatt került a címlapokra.

Ugyanis kiderült, hogy a brazil válogatottban néhány napja Pelé rekordját megdöntő támadó a Peru elleni vb-selejtezőt követően Spanyolországba utazott, ahol két nővel bulizott együtt. Miközben utolsó trimeszteres párja, Bruna Biancardi otthon várta. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

A gyönyörű modell néhány nappal ezelőtt még büszkén mutatta meg pocakját a közösségi médiában, hiszen alig várja kislányuk érkezését, most azonban csalódottságának adott hangot – írta meg az Origo Sport a Marca-ra hivatkozva.

„Megint csalódott vagyok, de a terhességem végén a fókuszom és a gondolataim kizárólag a lányomra irányulnak, és ez az egyetlen dolog, amire jelenleg gondolok”

– írta közösségi oldalán Bruna Biancardi.

De a portál azt is megjegyezte, a leendő édesanya állítólag korábban egyezséget kötött Neymarral, miszerint nyitott kapcsolatban élnek. Egyúttal tény, hogy nem ez volt a brazil sztárfocista ilyen jellegű ügye, korábban is jelentek már meg hírek a nőügyeivel kapcsolatban.