Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

A brazilok edzője is megszólalt a súlyos sérülést szenvedett Neymar kapcsán

Erről Fernando Diniz edző beszélt a Kolumbia és Argentína elleni világbajnoki selejtezők előtt.

Fotó: MTI/EPA/Rolex Dela Pena
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, súlyos sérülést szenvedett Neymar, a hónap elején pedig meg is műtötték, miután elülső keresztszalag- és meniszkuszsérülést szenvedett a térdében. Azóta megszólalt állapota kapcsán a brazil válogatott orvosa is, aki jelezte, a játékos felépülése hosszadalmas lesz, s várhatóan 2024 közepéig tart majd.

Az ESPN jelentése szerint Fernando Diniz edző is megszólalt Neymar kapcsán, noha első körben leszögezte, hosszas távolléte ellenére sem fogja senki átvenni az ország legjobb góllövőjének helyét a pályán: Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

„Senkinek sem kell aggódnia, hogy valaki átveszi Neymar szerepét. Rendkívül tehetséges generációnk van. Sokan átvehetik ezt a szerepet, de fontos, hogy ne rájuk rakjuk ezt a súlyt. A játékosoknak könnyednek kell érezniük magukat, és a legjobbat kell nyújtaniuk. Természetesen ők kerülnek majd a középpontba.”

Ugyanakkor megjegyezte, Neymar távollétében az olyan játékosok, mint Raphinha a Barcelonában, Rodrygo és Vinicius Junior a Real Madridban, vagy Gabriel Martinelli és Gabriel Jesus az Arsenalban, ragyoghatnak majd.

Érdekesség, hogy miután Neymar lesérült, Diniz a tizenéves csodagyereket, Endricket is behívta, aki először játszik az ötszörös világbajnokoknál.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.