Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Orvosa szerint egy hosszadalmas felépülés vár a lesérült Neymarra

Rodrigo Lasmar, a brazil válogatott orvosa felkészítette a játékost lelkileg, ez egy hosszú folyamat lesz.

Fotó: MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a 31 éves játékost az Uruguay elleni, 2-0-s végeredménnyel az uruguayi csapat javára végződött mérkőzés első félidejében hordágyon vitték le a pályáról, miután súlyos sérülést szenvedett.

Ezt követően az Al-Hilal játékosát november 2-án megműtötték Brazíliában, ami elengedhetetlen volt, hiszen a játékos elülső keresztszalag- és meniszkuszsérülést szenvedett a térdében. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Noha konkrét időpontot, vagy időablakot nem közöltek felépülése kapcsán, a brazil labdarúgó-szövetség (CBF) bízik abban, hogy Neymar időben visszatérhet a 2024-es Copa Americára.

Az ESPN jelentése szerint Rodrigo Lasmar, a brazil válogatott orvosa pedig remek hírekkel szolgált hétfőn a játékos állapota kapcsán:

„Neymar nagyon jól gyógyul. Tegnap vasárnap a játékossal voltam egy újabb műtét utáni felmérésen, melyet már korábban beütemeztünk. Nagyon jól gyógyul, de természetesen még mindig a kezdeti fázisban van. Ez egy összetett sérülés, elszakadt egy szalagja, és egy ideig nem szabad lábra állnia. A kapcsolódó sérülések miatt hosszadalmas rehabilitációs folyamaton fog keresztülmenni, ezzel ő is tisztában van. De nagyon jól reagál, elégedettek vagyunk.”

Neymar, aki a nyáron a szaúdi Al-Hilal csapatába igazol a PSG-től, a brazilok októberi, Uruguay elleni világbajnoki selejtezős, vereséggel zárult mérkőzésén sérült meg.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.