Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,41 Ft
Euró
392,13 Ft
Font
457,86 Ft
Bitcoin
61,211 $

Világsztárokkal is csak 4-2-re verte negyedosztályú ellenfelét a Manchester United az FA Kupában

Már két góllal is vezetett a Manchester United, amikor a negyedosztályú Newport County először szépített egy hatalmas góllal, majd kiegyenlítettek.

Fotó: Unsplash/Alessio Festa
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Ezen a hétvégén kupameccseket tartottak bajnoki mérkőzések helyett, legalábbis a Premier League szünetelt. Többek között a Liverpool is pályára lépett, ami egyúttal Szoboszlai Dominik visszatérés is jelentette. A sérüléséből visszatért magyar csapatkapitány a kispadról ugorhatott be a második félidő elején, majd röviddel ezután gólpasszal örvendeztette meg a közönséget.

A Manchester United közvetlen ezután lépett pályára a negyedosztályú Newport County ellen. Ten Hag ezúttal sem volt meggyőző az United kispadján, és sokan továbbra sem értik, miért nem rúgták ki hónapokkal ezelőtt. Ezzel együtt igen érdekes hírek láttak napvilágot Rashfordról, ami szintén azt mutathatja, hogy a hollandnak nemcsak a pályán, hanem az öltözőben is lehetnek gondjai. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Egy igen erős csapatot küldött fel a pályára, noha egy negyedosztályú ellenfél ellen az ifi játékosoknak is kötelező lenne továbbjutniuk. Talán Ten Hag is érezhette, ha itt buknak, azt már nem fogja eltűrni a vezetőség, bár így is néhol kínos volt a helyzet. Fernandes már a 7. percben megszerezte a vezetést, de egyáltalán nem volt meggyőző a csapat játéka.

Annak ellenére sem, hogy Mainoo pár perccel ezután duplázott Dalot passzából, míg az első gólpasszt Antony adta, akinek sokáig semmi sem akart sikerülni a kapu előtt. A 36. percben jött Morris nagy gólja, amivel feljöttek egy gólra, és érezni lehetett, hogy a hazaiaknak van keresnivalója a meccsen.

Evans a 47. percben kiegyenlített, ami már több mint kínos volt. Nem egyszer mutatta a kamera Ten Hagot, aki eddig nem bizonyítja, hogy jó megoldás lenne az edzői posztra, pedig már nem kevés pénzt költhetett el az új igazolásokra, akiknek a többsége nem vált be. Antony is az ő szerzeménye, és ugyan a 68. percben az ő góljával vette vissza a vezetést az United, fontos megjegyezni, hogy ezelőtt hosszú-hosszú ideje nem volt eredményes, pedig szélsőként neki is gyakran kellene gólokat szereznie. Az utolsó gólt a szintén nem éppen az unitedes góljairól híres Hojlund jegyezte a 9 perces hosszabbításban, amivel kialakult a 4-2-es végeredmény.

FELKAPOTT