Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,851 $

Szoboszlai Dominik gólpasszal tért vissza a Liverpoolban

Szoboszlai Dominik kiosztotta az első gólpasszát az FA Kupában, nem sokkal azután, hogy csereként pályára lépett a sérülését követően.

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Liverpool felemás érzésekkel várhatta az FA Kupa aktuális fordulóját a Norwich City ellen, mert nem sokkal korábban Klopp bejelentette, hogy a szezon végén átadja a helyét. Sokan először arra gondoltak, ez az egész egy tréfa, de nem az, a legendás német edző egyszerűen elfáradt, és pihenni szeretne, átlagos életet élni.

Hogy ez mennyi ideig fog menni neki, azt még ő sem tudja, ugyanakkor nem zárta ki azt a lehetőséget sem, hogy talán ezek az utolsó hónapjai edzőként. Guardiola, a nagy riválisa nem hisz ebben, szerinte biztosan vissza fog térni a kollégája, de hogy hol és mikor teszi ezt meg, maximum az égiek tudhatják. Ami biztos, hamarosan új korszak veszi kezdetét a Liverpoolnál. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Xabi Alonso a legnagyobb esélyes, aki a Bundesliga megnyerésére készül a Bayer Leverkusennel. Maximum a Bayern München állíthatja meg ebben, ám úgy fest, csak az utolsó fordulókban dőlhet el a kérdés. Guardiola azért elhintette, könnyebben fog aludni azt követően, hogy Klopp távozik, ugyanakkor sajnálja, hogy egy ilyen karakter ideiglenesen kilép a futballból.

Szoboszlai Dominik időközben visszatért a sérüléséből, csereként léphetett pályára vasárnap az FA Kupában az 55. percben. Addigra már minden fontos kérdés eldőlt, ugyanis 3-1-re vezettek a hazaiak Jones, Nunez és Jota góljaival. A 22. percben Gibson is beköszönt, de ez utólag csak szépítésre volt elég, nem többre.

Még 10 perc sem telt el Szoboszlai becserélése óta, amikor a magyar válogatott csapatkapitánya gólpasszal hívta fel magára a figyelmet. Van Dijk fejelt elemi erővel a kapuba szögletből, míg pár perccel ezután Sainz a meccs egyik legszebb góljával 4-2-re módosította az állást, ami csak ideiglenes volt, mert a számtalan helyzet végén Gravenberch megrúgta a Liverpool ötödik gólját. Összességében a Norwich nem vallott szégyent, két szép találatot szereztek a sztárok ellen, akik már ott is vannak a következő körben. A

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.