Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,05 Ft
Euró
392,48 Ft
Font
458,32 Ft
Bitcoin
62,207 $

Nemazalány fotójánál most nincs vonzóbb

Halastyák Fanni különleges szépség, és a követői rendre bókokkal árasztják el, ami nem véletlen, sok dicséretet kap.

Fotó: Instagram/Halastyák Fanni
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Halastyák Fanni nem az a tipikus sztár, már csak amiatt sem, mert messze kevesebbet szerepel a médiában. Nem jár el bulizni, szeret odahaza lenni, sorozatokat nézni, és nem „remeg” azért, hogy állandóan ő szerepeljen a címlapon, mert ez távolról sem érdekli őt. Sokáig nem is láthattuk igazán műsorokban, majd fordult a kocka.

Nemrég úgy döntött, hogy kipróbálja magát pár műsorban, amik által sokat nyert. Nemcsak a pénzről van szó, hanem sokkal inkább élményekről, és arról, hogy új embereket ismerhetett meg. Az Ázsia Expressz olyan jól sikerült neki az akkori párjával, hogy megnyerték a finálét, és az azzal járó sok millió forintot. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

A Sztárban Sztárban is láthattuk, és a sors furcsa fintora, hogy akkor esett ki, amikor a legjobb volt. Ebben a műsorban is kapott éles kritikákat, amiket el kellett tűrnie, de ebben is van már tapasztalata. Legutóbb pedig szintén a Párharcban tűnt fel, de a rajongók bánatára, szinte azonnal búcsúzni kényszerült a szerelmével.

Nem sokkal később szakítottak, viszont barátok maradtak. Az Ázsia Expresszt soha nem felejtik el, heteken át csak egymásra számíthattak, ráadásul akkor még csak kibontakozóban volt a kapcsolatuk, így sok új dolgot ismerhettek meg egymásról. Fanni számára lehetett ez a legnagyobb kihívás a verseny alatt, talán ő sem gondolta, hogy nyerni fognak.

Azóta sok minden történt vele, de egyvalami nem változott, mégpedig az, hogy továbbra is rendkívül vonzó, fotogén és népszerű. Általában, amikor posztol, pillanatok alatt ezrével jönnek a like-ok, és ez most sem volt másképp. Fanni csodálatosan néz ki, és ismét egy igen vonzó fotóval köszönt be a követőinek.