Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,05 Ft
Euró
392,76 Ft
Font
458,39 Ft
Bitcoin
61,279 $

Negyedmázsányi heroint találtak a határnál a magyar rendőrök

Vádat emeltek azzal a szerb férfival szemben, aki tavaly húsz kilogramm drogot csempészett át a szerb-magyar határon.

Arab-tenger, 2018. január 10. Az ausztrál haditengerészet (RAN) által 2018. január 10-én közreadott kép heroint tartalmazó csomagokról, amelyeket három nappal korábban találtak egy csempészbárkán tartott rajtaütésen az Arab-tenger nemzetközi vizein. Az egy mázsát meghaladó súlyú lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke körülbelül 30 millió ausztrál dollár (mintegy 6 milliárd forint). (MTI/EPA/AAP/RAN/Tom Gibson)
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az ugyeszseg.hu szerint a vádlott 2020. július 8-án éjfélkor jelentkezett be a Röszkei határátkelőhelyen Magyarország területére.

Az általa vezetett gépkocsin az eljáró határrendész szerelési nyomokat fedezett fel, ezért az autót kábítószer-kereső kutyával vizsgálták meg. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: „Kiszabadítjuk Budapestet Gyurcsány fogságából”

A kutya jelzése alapján lefolytatott további vizsgálat során a két hátsó ajtónál és a két első sárvédőnél rejtekhelyeket fedtek fel.

A rendőrség munkatársai a járműben kialakított üregekben valamint a vádlott ruházatában mintegy húsz kilogramm nettó tömegű heroint találtak, továbbá a vádlottól levett vizeletmintában kokain fogyasztására utaló bomlásterméket is azonosítottak.

A vádlottat a főügyészség különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásának bűntettével vádolja. A vádemeléskor letartóztatásában lévő vádlott bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

Kiesett a Manchester City és az Arsenal a Bajnokok Ligájából

Az Arsenal már a rendes játékidőn belül kiesett a Bajnokok Ligájából a Bayern München ellen, addig a Manchester City és a Real Madrid hosszabbítást játszott.

Akár háromszor annyit is kereshet egy másodosztályú focista, mint az átlag magyar

Révész Bálint szerint jelenleg 2 millió forint a plafon, de az átlag 600 ezer és 1,3 millió között keres. Ha pedig a csapat jól teljesít, erre különböző bónuszok is rájönnek.