Dollár
392,52 Ft
Euró
401,32 Ft
Font
474,79 Ft
Bitcoin
23,115 $

Negyedmázsányi heroint találtak a határnál a magyar rendőrök

Arab-tenger, 2018. január 10. Az ausztrál haditengerészet (RAN) által 2018. január 10-én közreadott kép heroint tartalmazó csomagokról, amelyeket három nappal korábban találtak egy csempészbárkán tartott rajtaütésen az Arab-tenger nemzetközi vizein. Az egy mázsát meghaladó súlyú lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke körülbelül 30 millió ausztrál dollár (mintegy 6 milliárd forint). (MTI/EPA/AAP/RAN/Tom Gibson)
not image

Kulcsár Péter

2021. március 26. - 11:54

Vádat emeltek azzal a szerb férfival szemben, aki tavaly húsz kilogramm drogot csempészett át a szerb-magyar határon.

Az ugyeszseg.hu szerint a vádlott 2020. július 8-án éjfélkor jelentkezett be a Röszkei határátkelőhelyen Magyarország területére.

Soron kívül A Mol átvállalta a költségeket, ismét jöhet a kőolaj a Barátság vezetéken keresztül

Az általa vezetett gépkocsin az eljáró határrendész szerelési nyomokat fedezett fel, ezért az autót kábítószer-kereső kutyával vizsgálták meg.

A kutya jelzése alapján lefolytatott további vizsgálat során a két hátsó ajtónál és a két első sárvédőnél rejtekhelyeket fedtek fel.

A rendőrség munkatársai a járműben kialakított üregekben valamint a vádlott ruházatában mintegy húsz kilogramm nettó tömegű heroint találtak, továbbá a vádlottól levett vizeletmintában kokain fogyasztására utaló bomlásterméket is azonosítottak.

A vádlottat a főügyészség különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásának bűntettével vádolja. A vádemeléskor letartóztatásában lévő vádlott bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.